Hos Iconika er vi bedst til…

Livestream og Storskærm

Hos Iconika sætter vi en ære i at gøre helhedsoplevelsen endnu bedre; Om det er en koncert i et setup med storskærm, et event eller en generalforsamling der skal livestreames, så lægger vi os altid i selen for, at oplevelsen og afviklingen af kundens arrangement, bliver endnu stærkere og kører uden problemer.

Vi brænder for at lave flotte, gennemførte produktioner, der skal leve, og røre mennesker. Derfor er det kreative i vores arbejde enormt vigtigt. Vi uddanner vores medarbejdere til at leve sig ind i opgaverne, så de føler sig som en del af produktionen.

Video og Filmproduktion

Hos Iconika har vi erfaring med en lang række forskellige filmformater. Vi tilbyder blandt andet produktion af branding-videoer, reklamefilm, reportagefilm og animationsfilm. Intet er for stort eller småt, og vi er gerne med helt fra idéudviklingsfasen – hvis kunden vil have det.

Kreativ sparring og hardcore programmering

Vi ser os selv som lige dele tekniske genier og kreative hjerner – vi plejer at sige, at man kan købe nok så meget hardware og fancy gear, men hvis man ikke forstår at få noget godt ud af det, så kan det være ligemeget. Derfor får man ikke bare et teknisk godt resultat, når man arbejder med os.

Hos Iconika kan vi programmere løsninger, så kunden får lige præcis det resultat de har brug for. Vi har lavet forskellige skræddersyede løsninger til sportsbegivenheder, vi har lavet grafikafviklingssystemer til festivaler, og automatiske optagesystemer til kunder. Alt sammen noget som gør det nemmere, smartere eller hurtigere at registrere og optage film for kunderne.

Hjemmeside

Kontakt

+45 41 13 13 20